Brownie mix rainbow

Brownie mix rainbow

In deze doos van 4, 8 of 9 stuks brownies zit een lekkere combinatie van:

-  Brownies Fudge
-  Brownies Crispy
-  Brownies Smarties

Deze vrolijke brownie mix is de ultieme brownie combinatie voor een gezellig feestje.

Een leuke tip bij deze brownies:
U kunt ze eventueel ook door midden snijden voor een kleine ‘One-bite’ traktatie. Leuk voor een High Tea.

Heeft u vragen over uw bestelling?
Om uw feest zo compleet mogelijk te maken denken wij graag met u mee! Heeft u speciale wensen zoals uw eigen tekst, een bepaald thema, een unieke kleur, een logo of afbeelding? Neem dan gerust via de mail of telefonisch contact met ons op voor persoonlijk overleg.

info@donut.nl
06 512 594 81 / 010 41 55 415

€ 7,60
Inclusief belasting

Allergieën of speciale wensen

Vergeet niet je aanpassingen op te slaan voordat je hem in je mandje doet
  • Maximaal 100 karakters
Aantal
Aantal

  • Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)

De brownies van Donuts+Bagels
Onze brownies worden op basis van de oorspronkelijke recepturen elke dag vers gebakken. Alleen eerste keuze grondstoffen worden toegepast zoals; suiker, roomboter, soja en olijfolie, stroop, honing, tarwebloem, eieren, cacao, en chocoladebrokken. Na het mengen wordt de taaivloeibare massa in een lage vorm bij een lage oven temperatuur relatief lang gebakken. Zo ontstaat de typische smaak en structuur. De echte brownie herken je zo want die is steviger en vaster dan cake. 

Geschiedenis
Het eerst bekende en gepubliceerde recept voor een brownie stamt uit 1897 in Amerika (the Sears, Roebuck Catalogue). De oorsprong wordt als typisch Amerikaans beschouwd want voor zover bekend zijn er geen gelijke producten in andere culturen traceerbaar. De naam zou heel eenvoudig voort zijn gekomen uit de typische bruine kleur van de cookie op basis van de chocolade en het suiker. Een product dat bij toeval zou zijn ontstaan door onachtzaamheid van een kok die een chocoladecake wilde bakken maar het zelfrijzende bakpoeder vergat toe te voegen. Het eindproduct werd daardoor veel vaster en lager dan gebruikelijk. De smaak echter was heel karakteristiek evenals de eeteigenschappen. Het product werd daardoor chewy en fudgy een nieuw en een succesrijk product was geboren.

Vandaag de dag zijn er ontelbare varianten. Vooral de brownies met pecannoten en met extra chocoladebrokjes (chunks) groeien enorm in populariteit. Vooral de echte chocoladejunks kunnen er niet afblijven. U bent gewaarschuwd … eenmaal geproefd dan loopt u een grote kans vooral altijd verslingerd te zijn aan deze bruine verleiding.

Wij bezorgen in Rotterdam e.o. bij een minimum afname van € 19,-.

Voor 19.00 uur besteld is de volgende dag bezorgd, ook in het weekend. Op zondag wordt er niet bezorgd. Wij bezorgen van 08.00 tot 13.00.

Bestellingen onder de € 19,- kunnen wij helaas niet bezorgen.

Bekijk de bezorggebieden

Verwante producten

Sluiten Shopping Cart

Nieuw account aanmaken

Heb je al een account?
Inloggen of Wachtwoord herstellen