U heeft geen tijd of geen inspiratie om een traktatie te maken? Wij nemen het werk uit uw handen. Met Donuts + Bagels kunt u origineel trakteren. Traktaties bestellen bij ons is lekker en eenvoudig. Wij hebben een breed assortiment donuts, brownies, cupcakes, muffins, bagels, cakejes of cookies. Online te bestellen en gemakkelijk met ideal te betalen of pin bij de bezorger aan de deur.

Bestel vandaag nog uw traktatie

Een kleine greep uit ons assortiment.

Donuts trakteren
Unicorn cupcakes
Appelcake
cookiemonster donuts

Maak je traktatie extra speciaal

Wilt u het extra speciaal maken voor een geboorte, bruiloft, bedrijfsuitje of als kindertraktatie? Trakteren wordt extra speciaal met onze donuts met tekst, donuts met logo of thema donuts. Wij kunnen Frozen, Spiderman, Fortnite, Minnie Mouse donuts maken, de mogelijkheden zijn eindeloos. Of laat ze versieren in het thema van het verjaardagsfeestje. Er zijn veel opties om er een persoonlijke tint aan te geven, neem contact op voor de mogelijkheden.

Inspiratie

Heb je wat ideeën nodig of ben je benieuwd wat wij kunnen maken? Bekijk de inspiratie pagina of bekijk de donuts pagina.

Volg ons op social media en blijf up-to-date

Wil je nog meer inspiratie en zien wat voor mooie lekkernijen wij maken? Volg ons dan op facebook, instagram en pinterest.

Nieuw account aanmaken

Heb je al een account?
Inloggen of Wachtwoord herstellen
Sluiten Shopping Cart