Wil je iets originelers trakteren dan taart of een vlaai? Wij hebben heerlijke traktaties die zeker in de smaak zullen vallen. Menig klanten zijn u voor gegaan en geven aan dat ze veel complimenten kregen. Bekijk dus snel ons assortiment en begin met trakteren. Er is keus genoeg en onze donuts kunt u zelfs op aanvraag met een logo of tekst laten maken. Hieronder ziet u de populairste producten.


Deze klanten gingen u voor

ManuelDiez
“Origineel”
Voor de verjaardag van onze dochter die trakteert in de klas een bestelling geplaatst. Met de opmerking of ze oo iets met het thema Spanje/Nederland konden doen. Hoe vet was het om 50 donuts te zien waarin deze thematiek was verwerkt. En niet alleaal hetzelfde, nee, allemaal verschillend, sommige met stukjes stroopwafel, andere in het geel rood, flamencodanseres en molentjes. En het allermooiste: het gezicht van onze dochter toen ze ze mocht uitdelen op school. Onbetaalbaar!

Jeroen R
“Als je er langs loopt, ben je de klos”
Donuts en Bagels zit midden in het metrostation Beurs. Ruim assortiment van bagels, koffie etc. Maar waarvoor ik er altijd heen ga zijn de donuts: super lekker en erg mooi opgemaakt. Gelukkig zit het voor mij niet op de route voor woon-werk verkeer, anders zou ik dicht gaan groeien :-) Maar wanneer ik de stad in moet probeer ik altijd wat lekkere donuts voor mee naar huis mee te nemen.

Ron S
“Excellente service en heerlijke producten (zakelijke klant)”
Voor de derde keer gebruik gemaakt van de diensten van dit bedrijf. De eerdere ervaringen was al erg positief, daarom opnieuw voor hun gekozen voor een grotere bestelling van muffins. Deze hadden wij al om 06:00 's ochtends al nodig en dat was geen enkel probleem. Vers gemaakt en iedereen genoot met volle teugen van deze lekkernij.

Daarbij ook nog een prettig persoonlijk contact. Wat wil je nog meer? Top!

Sluiten Shopping Cart

Nieuw account aanmaken

Heb je al een account?
Inloggen of Wachtwoord herstellen