Vanwege drukte kunnen wij voor zaterdag 11 maart helaas geen bestellingen meer aannemen.

Valentijn cupcakes

Doos gevuld met 4 of 8 Valentijn cupcakes. Al onze cupcakes worden vers gemaakt per bestelling. Verras uw geliefde met Valentijn met overheerlijke cupcakes. Handig om mee te nemen in een handzame gebaksdoos. Tip: leuk en lekker om cupcakes te trakteren. Met onze traktaties wordt het een echt feest!

Heeft u vragen over uw bestelling?
Om uw feest zo compleet mogelijk te maken denken wij graag met u mee! Heeft u speciale wensen zoals uw eigen tekst, een bepaald thema, een unieke kleur, een logo of afbeelding? Neem dan gerust via de mail of telefonisch contact met ons op voor persoonlijk overleg.

info@donut.nl
06 512 594 81 / 010 41 55 415

€ 12,50
Inclusief belasting

Allergieën of speciale wensen

Vergeet niet je aanpassingen op te slaan voordat je hem in je mandje doet
  • Maximaal 100 karakters
Aantal
Aantal

De cupcakes van Donut+Bagels
Cupcake betekent in het Engels een "klein gebakje", vaak wordt dit gebakken in een aluminium of papieren bakje. Cupcakes zijn vaak sierlijk versierd en kom je in vele varianten tegen. De eerste cupcakes kan je vinden in het kookboek Eliza Leslie uit 1828. Tijdens die periode werden er op deftige theekransjes een gebakje gepresenteerd in de vorm van een theekopje. Dit waren de eerste cupcakes en werden vaak in een kopje gebakken. Veel cupcakes hebben een zoete smaak en daarom worden ze ook vaak muffins genoemd, maar er zit echt een verschil in die twee.

Het grootste gedeelte van de cupcakes worden gemaakt van boter, suiker, bloem en eieren. Soms wordt er ook water gebruikt. In de cupcakes zit veel creativiteit en er zijn tientallen varianten zoals combinaties met fruit, sap van vruchten, chocolade en veel meer lekkers.

Wij bezorgen in Rotterdam e.o. bij een minimum afname van € 19,-.

Voor 19.00 uur besteld is de volgende dag bezorgd, ook in het weekend. Op zondag wordt er niet bezorgd. Wij bezorgen van 08.00 tot 13.00.

Bestellingen onder de € 19,- kunnen wij helaas niet bezorgen.

Bekijk de bezorggebieden

Nieuw account aanmaken

Heb je al een account?
Inloggen of Wachtwoord herstellen
Sluiten Shopping Cart