Muffins Assortiment

Muffins Assortiment - Zelf samenstellen

In deze doos muffins kunt u zelf een heerlijke mix maken van volgende smaken: Chocola, Vanille, Blueberry, Appel-Caramel, Framboos-Lemon, en Cappuccino en Red Velvet.

Heeft u vragen over uw bestelling?
Om uw feest zo compleet mogelijk te maken denken wij graag met u mee! Heeft u speciale wensen zoals uw eigen tekst, een bepaald thema, een unieke kleur, een logo of afbeelding? Neem dan gerust via de mail of telefonisch contact met ons op voor persoonlijk overleg.

info@donut.nl
010 41 55 415

€ 14,00
Inclusief belasting

Aantal stuks

Vergeet niet je aanpassingen op te slaan voordat je hem in je mandje doet
 • Maximaal 100 karakters
 • Maximaal 100 karakters
 • Maximaal 100 karakters
 • Maximaal 100 karakters
 • Maximaal 100 karakters
 • Maximaal 100 karakters
 • Maximaal 100 karakters
 • Maximaal 100 karakters
 • Allergie of speciale wensen

  Maximaal 100 karakters
Aantal
Aantal

Onze muffins zijn voornamelijk afgeleid van de Amerikaanse varianten. De basis grondstoffen zijn vooral tarwebloem, suiker, stroop, honing, yoghurt, boter, plantaardige olie, melk, water, fruit, noten, zaden, zemelen van diverse granen, kruiden en zout. Dit biedt ons ongekende mogelijkheden om te combineren en steeds weer nieuwe varianten te maken. Deze worden dan nog verder onderscheidend door het gebruik van chocolade, caramel en andere vullingen. Verse muffins zijn een lekkernij waar je van blijft eten. Een unieke originele combinatie van superieure grondstoffen en versheid. Een ware eet en geniet ervaring die wij u graag willen laten ondergaan.

Geschiedenis
De naam en herkomst zijn altijd tweeledig geweest. Ooit was het een klein cakeje uit Duitsland genaamd muffe terwijl er ook bronnen zijn die verwijzen naar het Franse zachte luxe broodje moufflet genaamd. Maar de moderne muffins zijn veel meer gebaseerd op de huidige populariteit in zowel Engeland als Amerika. We onderscheiden dan ook een Engelse variant (English Muffin) die op brood (gistdeeg) is gebaseerd en vooral als ontbijt wordt genuttigd en de Amerikaanse muffin (American Muffin) die meer een kruising tussen cake en brood is geworden en de hele dag door kan worden gegeten.

Wij bezorgen in Rotterdam e.o. bij een minimum afname van € 19,-.

Voor 19.00 uur besteld is de volgende dag bezorgd, ook in het weekend. Op zondag wordt er niet bezorgd. Wij bezorgen van 08.00 tot 13.00.

Bestellingen onder de € 19,- kunnen wij helaas niet bezorgen.

Bekijk de bezorggebieden

Nieuw account aanmaken

Heb je al een account?
Inloggen of Wachtwoord herstellen
Sluiten Shopping Cart