Vanwege de enorme drukte is het helaas niet mogelijk om bestellingen aan te nemen voor zaterdag 28 mei en maandag 30 mei. 

Onze excuses voor het ongemak. 

Double Chocolate Vegan muffin

Vegan Chocolade Muffin

Een heerlijk Double chocolate muffin op Vegan basis. Van binnen zitten stukjes chocola, hij is zacht en smeuïg. Een aanvulling op ons assortiment.

€ 2,40
Inclusief belasting
Aantal

  • Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)

Deze vegan Chocolade muffin heeft een heerlijke volle smaak van chocolade en is gevuld met chocolade stukjes. Vegan is de afgelopen jaren steeds populairder geworden, en als je deze muffin proeft mis je de melk en eieren niet. Een prima alternatief voor de bewuste consument.

Wij bezorgen in Rotterdam e.o. bij een minimum afname van € 19,-.

Voor 19.00 uur besteld is de volgende dag bezorgd, ook in het weekend. Op zondag wordt er niet bezorgd. Wij bezorgen van 08.00 tot 13.00.

Bestellingen onder de € 19,- kunnen wij helaas niet bezorgen.

Bekijk de bezorggebieden
Sluiten Shopping Cart

Nieuw account aanmaken

Heb je al een account?
Inloggen of Wachtwoord herstellen