Mini Donuts

Mini donuts

Doos met 12 of 20 vrolijk gedecoreerde mini-donuts in verschillende smaken en opvallende kleuren. In een doos surprise zitten de smaken: Vanille, Aardbei, Banaan, Pistache, Chocola en Blueberry. De donuts worden versierd met verschillende decoraties zoals, disco-dip, hagelslag, chocolade krullen, aardbeisuiker, smileys en nog veel meer lekkere toppings. De donuts worden in mooie cadeau-dozen geleverd.

Vanwege het formaat van de mini-donuts is het niet mogelijk om er een tekst op te schrijven.

De mini donuts maken we helaas ook niet met een plaatje erop of in een bepaald thema. 

Heeft u vragen over uw bestelling?
Om uw feest zo compleet mogelijk te maken denken wij graag met u mee! Heeft u speciale wensen zoals uw eigen tekst, een bepaald thema, een unieke kleur, een logo of afbeelding? Neem dan gerust via de mail of telefonisch contact met ons op voor persoonlijk overleg. 

info@donut.nl
010 41 55 415

€ 24,00
Inclusief belasting

Allergieen of speciale wensen

Vergeet niet je aanpassingen op te slaan voordat je hem in je mandje doet
  • Maximaal 100 karakters
Aantal
Aantal

Onze donuts zijn de blikvangers op elk feest. Een lust voor het oog en een smaaksensatie in de mond. Een originele traktatie voor elke gelegenheid. Van kantoor tot een kinderfeestje. En van bruiloft tot babyfeestjes. De versheid van onze donuts laat een onvergetelijke indruk achter.

Onze donuts worden elke ochtend vers gemaakt met traditioneel vakmanschap en toewijding. De gedecoreerde donuts worden nog een keer extra ambachtelijk gedoopt in fondant die naar keuze op smaak is gebracht met aardbei, banaan, cacao, mokka... en nog vele andere smaken. Daarna worden ze gedipt in snoepjes, chocolade krullen, kokos, nootjes, musketzaadjes, etc.

Tip: leuk en lekker om te trakteren.

Met onze traktaties wordt het een echt feest! De donuts van Donuts+Bagels  Onze donuts worden met traditioneel vakmanschap en toewijding gemaakt. Het is een zogenaamde een gist gerezen donut. Van eerlijke eenvoudige grondstoffen als tarwebloem, eieren, water, gist, zout en emulgatoren wordt een deeg gekneed. Een deel van het deeg wordt achtergehouden om minstens 24 uur te rijzen. Dat wordt dan de volgende dag aan het nieuwe deeg toegevoegd voor de lekkere volle smaak en malsheid. Deze cyclus wordt steeds weer opnieuw herhaald en bepaald in hoge mate het specifieke karakter. Voor het rijzen worden de donutsringen gevormd. Na een uur rijzen worden ze kort gebakken in plantaardige olie en direct daarna overgoten met een flinterdun laagje suikerglazuur met een sinaasappel extract. Zo blijft de smaak het beste behouden. 

Geschiedenis 
Wist u dat de donut eigenlijk van Nederlandse afkomst is? De oer Hollandse oliebollen van de eerste kolonisten in Amerika lagen ten grondslag aan de trendy donuts. Onduidelijk is hoe het gat in het midden is ontstaan.. los van het gegeven dat de donuts daardoor sneller en mooier bakken doen vele verhalen de ronde. Een daarvan willen wij u met een knipoog niet onthouden. Een schipper uit de staat Maine zou zo verslingerd zijn geweest aan de gefrituurde broodjes dat hij altijd een voorraadje op de handvatten van het roer stak om ze bij de hand te hebben en zo konden ze ook niet wegrollen bij zwaar weer, later zouden ze meteen in die vorm zijn gebakken een ware ’captain of the ring’ dus. Toch duurde het vrij lang voor de donut echt doorbrak. Maar vanaf de eerste wereldoorlog maakt de donut een nog altijd durende zegetocht over de wereld. Bij de Amerikaanse soldaten overzee werden de donuts steeds populairder als een gezellige hap met een mok koffie en een vleugje heimwee. Eenmaal terug in het vaderland werd deze gewoonte voortgezet en in de dagelijkse routine op genomen. ‘the coffee and donut’ is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld in vele steden over de hele wereld.

Wij bezorgen in Rotterdam e.o. bij een minimum afname van € 19,-.

Voor 19.00 uur besteld is de volgende dag bezorgd, ook in het weekend. Op zondag wordt er niet bezorgd. Wij bezorgen van 08.00 tot 13.00.

Bestellingen onder de € 19,- kunnen wij helaas niet bezorgen.

Bekijk de bezorggebieden

Verwante producten

Nieuw account aanmaken

Heb je al een account?
Inloggen of Wachtwoord herstellen
Sluiten Shopping Cart