• Nieuw

Kerstmis cupcakes

Bestel onze mooie collectie kerst cupcakes en geniet ten volste van jouw gezelschap!

Wij hebben een mix van 6 verschillende cupcakes voor je voorbereid, bestaande uit red velvet, vanille en pistache voorzien van versieringen, dips en kerstdecoraties. Het assortiment kan – naar gelang de voorraad strekt – iets afwijken van de afbeeldingen. De cupcakes worden in mooie dozen geleverd.

Wij hebben ook hele lekkere kerst donuts! (Klik hier!)

Ook voor bedrijven!
Wil je jouw collega’s verrassen tijdens de kerstperiode? Geen probleem! In overleg versieren we onze cupcakes volledig in kerstsfeer en - indien gewenst – voorzien van jullie logo. Dit maakt jouw kerstborrel of kerstlunch helemaal af! Mail of bel ons gerust voor de mogelijkheden of een bestelling.

Heb je vragen over je bestelling?
Wij denken graag met je mee om jouw kerstfeest zo compleet mogelijk te maken. Indien je speciale wensen hebt voor je kersttraktatie (logo, kleur, tekst, afbeelding) neem dan gerust contact met ons op voor persoonlijk overleg.

info@donut.nl
010 41 55 415

€ 15,00
Inclusief belasting

Allergieen of speciale wensen

Vergeet niet je aanpassingen op te slaan voordat je hem in je mandje doet
  • Maximaal 100 karakters
Aantal
Aantal

De cupcakes van &Donuts
Cupcake betekent in het Engels een "klein gebakje", vaak wordt dit gebakken in een aluminium of papieren bakje. Cupcakes zijn vaak sierlijk versierd en kom je in vele varianten tegen. De eerste cupcakes kan je vinden in het kookboek Eliza Leslie uit 1828. Tijdens die periode werden er op deftige theekransjes een gebakje gepresenteerd in de vorm van een theekopje. Dit waren de eerste cupcakes en werden vaak in een kopje gebakken. Veel cupcakes hebben een zoete smaak en daarom worden ze ook vaak muffins genoemd, maar er zit echt een verschil in die twee.

Het grootste gedeelte van de cupcakes worden gemaakt van boter, suiker, bloem en eieren. Soms wordt er ook water gebruikt. In de cupcakes zit veel creativiteit en er zijn tientallen varianten zoals combinaties met fruit, sap van vruchten, chocolade en veel meer lekkers.

Wij bezorgen in Rotterdam e.o. bij een minimum afname van € 25,-.

Voor 19.00 uur besteld is de volgende dag bezorgd, ook in het weekend. Op zondag wordt er niet bezorgd. Wij bezorgen van 08.00 tot 13.00 uur.

Bestellingen onder de € 25,- kunnen wij helaas niet bezorgen.

Bekijk onze bezorggebieden voor een overzicht waar wij allemaal bezorgen.

Bekijk de bezorggebieden

Verwante producten

Check Bezorging in Jouw Buurt

Benieuwd of we bij jou bezorgen? Voer je postcode in en ontdek het meteen!

Nieuw account aanmaken

Heb je al een account?
Inloggen of Wachtwoord herstellen
Sluiten Shopping Cart