Kindertraktaties

Vind jij het ook zo moeilijk om een leuke originele schooltraktatie voor je kind te bedenken? Vind je het ook zoveel werk? Andere moeders doen zo hun best, en jij kunt dit niet? Je hebt al zoveel ballen in de lucht te houden. Naast je drukke baan ook de kinderen van school halen, boodschappen doen, eten koken. Het halen en brengen naar sportclubs, aanmoedigen langs de lijn. Of ze hebben een feestje van vriendjes/vriendinnetjes. Soms voel je je meer een taxichauffeur of de personal assistent dan moeder. En dan komt de leukste dag van het jaar voor je kind.  Zijn of haar verjaardag, Een feestje organiseren, een traktatie voor school bedenken. Ik wil het je makkelijk maken, neem daarom onderstaande ideeën even mee.

Ik geef 3 Leuke tips voor een makkelijke traktatie

TIP 1
Laat je kind trakteren op donuts in zijn/haar lievelingskleur. Stoere jongens en Schattige meisje-meisjes kunnen hun lievelingskleur zelf kiezen. Wij maken de donuts in iedere gewenste kleur. De donuts zitten in handige traktatie dozen. Je kind blij en jij hebt er geen werk aan.

TIP 2
Wat is de lievelingsfiguur van je kind, welke superheld is zijn/haar favoriet. Wil je kind iets met Spiderman? Pokemon? Fortnite of Frozen?

Neem een kijkje naar onze foto’s op onze FB pagina, www.facebook.com/donutsbagels  hierdoor krijg je inspiratie en ideeën, met onze donuts heb je heel veel mogelijkheden.

TIP 3
Hou het simpel je hoeft niets te maken of op te halen. Je laat het door ons bezorgen. Bij je thuis of op school. Wij bezorgen gratis in een gebied van circa 25 km rond Rotterdam. Bestellen kan op:  https://donut.nl

Heb ik je op een idee gebracht en wil je overleggen? Wij denken met je mee voor de leukste en origineelste traktatie van het jaar.

Bel naar T 010 41 55 41 5 of mail naar info@donut.nl

Ik geef hier nog wat voorbeelden van Thema donuts.

Sluiten Shopping Cart

Nieuw account aanmaken

Heb je al een account?
Inloggen of Wachtwoord herstellen