Life of Hannie Donuts

Datum:

Zoals elke dag vroeg opgestaan 4.00 uur, en weet je? Die wekker went nooit, maar vandaag heb ik er heel veel zin in. Vandaag is een speciale dag. Het is namelijk het einde van de ramadan en dat wordt gevierd met het Suikerfeest. Voor de 1 miljoen islamitische mensen in Nederland is dat een feest waar lekker gegeten wordt, o.a. Donuts, cheesecake, muffins, cupcakes eigenlijk alles wat wij in onze Donutshop verkopen. Heel veel donutliefhebbers weten onze winkel in Rotterdam te vinden en bestellen speciaal op hun wens gemaakte donuts.

En natuurlijk komen ze ook zonder van te bestellen, wij maken daarom ook voor de Donutshop op Metrostation Beurs/Churchillplein voldoende Donuts voor het Suikerfeest.

De tekst Eid Mubarak (Zalig Suikerfeest) zetten wij dan met de hand op de mooiste donuts. Ook maken we schildjes met een afbeelding en de tekst Eid Mubarak.

Eid mubarakVerschillende donuts met de tekst Eid Mubarak

Het lijkt me leuk om een keer uitgenodigd te worden om het Suikerfeest mee te vieren, ik vraag me af of ik dan ook een maand moet vasten. Want een dag zonder Donut kan ik niet. Het is al lang geen geheim meer dat ik 2 Donuts per dag eet. Kun je je voorstellen? Elke dag een donut voor het ontbijt. Ik ben dan al wel 2 uur aan het werk dus verlang wel naar een energieboost. Het is eigenlijk meer een tussendoortje.

Mijn echte ontbijt: Broodje Kaas komt meestal tussen 8.00 en 9.00, als de druk van alle bestellingen er af is, de bezorgers onderweg zijn om ieders traktatie te brengen. Overigens is Koffie ook zoiets noodzakelijks in de ochtend, ik heb geen statistieken maar denk dat de meeste mensen wel een kopje koffie nodig hebben om wakker te worden.

Het volgende feestje komt er aan, 3e zondag van de maand is het Vaderdag.

Speciale vaderdag donutsVaderdag donut met glazuur

Ik heb geen vader meer, maar verwen wel mijn vriend een beetje extra die dag. Het is altijd fijn met de kinderen een ontbijtje te maken met Croissants of Bagels en een gebakken eitje. Een leuk cadeau idee nodig? ….. wat dacht je van een donut met de tekst: Mijn liefste Papa

Of een doos vol donuts met persoonlijke teksten: Lieve Frans je bent de beste papa! Hou van je! Liefs Dominique XXX

Kind eet donut

Wel opletten dat de kinderen niet alvast een voorproefje nemen voor dat papa wakker is…. En niet vergeten dat ze een mooie tekening of knutsel werkje naast het ontbijtje leggen.

Fijne dag.

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

Nieuw account aanmaken

Heb je al een account?
Inloggen of Wachtwoord herstellen
Sluiten Shopping Cart