Hoe zijn we in de Donuts terecht gekomen?

Datum:

In 1988 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen, vanuit een Volkswagen busje met donuts er op geschilderd zou ik op markten, evenementen en braderieën mijn zelfgemaakte donuts gaan verkopen. Omdat ik niet direct plek kreeg op de braderieën, ben ik gaan venten door de straten van Rotterdam en Schiedam. Ik reed door de straten met een jingle op het dak van mijn busje, stopte op een strategisch punt in de straat, riep nog even door de microfoon " LEKKERE VERSE DONUTS " en mensen kwamen naar buiten om donuts te kopen. Ze vonden het leuk, lekker en gezellig. Ik droomde van een eerste Donut-winkel maar vond geen enkele locatie goed genoeg. Zodoende liet ik een Kraam bouwen om vanuit te verkopen. Ik kreeg een vaste standplaats op de Schiedamseweg bij de Lage Erfbrug in Rotterdam, creëerde een leuk team om mij heen en bleef ook nog venten en stond inmiddels op braderieën.

     


De Rotterdammers wisten precies op welke dag ik kwam en zo bouwde ik een klantenkring op. De droom van de Donut-winkel bleef, maar een kinderwens ook, en in 1995 kreeg ik mijn eerste kindje. In 1997 kwam daar nog een tweeling bij. Ik ben altijd blijven werken, maar ik vond het ook heerlijk om moeder te zijn.

Ik kwam bij Supermarkten te staan met een Donut-kraam en werkte zo'n 4 dagen in de week. In 1995 kwam de locatie op Metrostation Beurs op mijn pad via een klant die ik leverde en durfde ik het grote avontuur van een Donut winkel aan. Mijn man heeft het ontwerp en de uitstraling van de winkel gemaakt. Hij komt uit de bakkerswereld en begon ook met het bakken van Muffins en Brownies in de winkel. De eerste paar jaar was het niet zo heel druk en werkte er 4 mensen in dienst. Maar we werden steeds bekender, kregen bestellingen om te bezorgen en ik was actief in het verkopen bij bedrijven. De donutkraam stond nog wekelijks bij een aantal Supermarkten, Christiaan runde met de Kraam zijn eigen bedrijf en nam bij ons de Donuts af. 

donut-bakkerij.jpg   

De productieruimte in de winkel werd te klein en we vonden in Zwijndrecht een mooi pand waar we een bakkerij hebben gebouwd. Sindsdien is het assortiment uitgebreid en bakken we naast de brownies en de muffins o.a. onze eigen Cupcakes, Blondies, en Carrotcake. Gelukkig heb ik een fantastisch team om me heen, we maken mooie producten van hoge kwaliteit en VERS is onze missie. Ook klantvriendelijkheid en klantgerichtheid staat hoog in het vaandel. Ik wil ze verwennen en een fijne dag meegeven, een praatje of een grapje zodat de dag begint met een lach. Wij proberen een stukje positieve beleving mee te geven aan de klanten. Onze service is groot, we denken met de klant mee om iets moois te maken en naar de wens van de klant. Wat je geeft is wat je krijgt. Service met een :)

Elke ochtend staan we 4.00 uur op om alles vers te maken en onze bezorger staat soms al voor 8.00 uur met een bestelling voor de deur. Onze vaste bezorger is Leo, een topper hij denkt altijd mee in routes en dergelijke.

Ik ga na 32 jaar eigenlijk nog elke dag met heel veel plezier naar mijn werk, ondanks de vele uren die ik door de weeks maak. Ik hou van mijn werk. Het is creatief omdat we alles zelf bedenken en verzinnen. Elke dag is anders, en je maakt mensen blij.
We zitten nu 15 jaar op metrostation Beurs en gelukkig weten heel wat mensen ons te vinden, of stappen ze op Beurs uit om even snel een lekkere donut bij ons te halen. Ik ben een gelukkig mens.

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

Nieuw account aanmaken

Heb je al een account?
Inloggen of Wachtwoord herstellen
Sluiten Shopping Cart