Donuts City, life of a donutqueen

Datum:

Er zijn veel dingen waar ik dol op ben. Op dit moment zijn dat vooral de afgelopen 2 vrije pinkster dagen, en lekker eten natuurlijk, maar ook fietsen, vrienden, familie, wat sociale media scrollen, shoppen …. Ik kan nog wel even doorgaan zo.

Het leuke van vrije dagen is dat je je al voorpret hebt van wat je allemaal zou kunnen doen in die extra vrije tijd. Of dat je juist je voor neemt HELEMAAL niets te doen!

fokke_en_sukke-lekker-nietsdoen.jpgHannie Rossen

Ik neem me dan ook meestal voor dat ik niet te veel afspraken maak en hoe dichter de vrijheid nadert, hoe meer zin ik krijg en hoe meer afspraken ik maak. Dusssss… Die vrije dagen zitten toch weer bom vol. En het is altijd ontzettend leuk om zo’n druk schema te hebben in je vrije tijd, alleen start je maandag ochtend als BlueMonday Over vermoeid aan een werkweek die nog moet beginnen..

Ik vraag me af of het bij iedereen zo gaat?

Toch heb ik de afgelopen 2 vrije dagen eens tijd voor mezelf genomen. Mijn hoofd was vol. Ik voelde wat druk op de schouders, achterstallige schade inhalen en heb deze 2 vrije dagen veel achter de computer gezeten. Achter de schermen van mijn bedrijf gaat het altijd door namelijk. Planning en organisatie, functioneringsgesprekken voorbereiden, sociale media bijhouden, mail beantwoorden.

Ondanks dat ik niet om 4.00 uur mijn bed uit moest, kwam ik om 7.10 uur nog meer gebroken mijn bed uit dan anders. Als je het wat rustiger hebt ga je het ook gelijk voelen he?

Donuts City, life of a donutqueenFokke en Sukke

Het stop nooit @donutsbagels #donutslove #ondernemer @lekkerbezig #rotterdam Een ondernemer is altijd bezig met zijn bedrijf. Niet omdat het moet, maar omdat je bedrijf in je hart en ziel zit. Je zoekt altijd naar voorbeelden waar je wat van leert. Bedenkt manieren waardoor je bedrijf nog meer kan groeien. Zoekt handvaten om ideeën te realiseren. Ideeën zat, maar vaak kosten ze zo veel.

Nu had ik het leuke idee om meer video’s van Donuts+Bagels te maken. Maar in de dagelijkse praktijk, is er vaak geen tijd voor. Dus ben ik op zoek gegaan om het uit te besteden. Andere bedrijven zijn hier veel beter in en professioneel. Maar wat een prijskaartjes hangen daar dan weer aan. Binnenkort verschijnen er dus wel een aantal grappige filmpjes! … Gewoon met Iphone en Imovie. Helemaal Self made!! By me!!

Ik richt me deze week maar weer op de huidige actualiteit.
Voor de Oranje Leeuwwinnen maken we Oranje Donuts.
Voor de geslaagden “Hoera Geslaagd”
Voor de papa’s “ I ❤️ Papa”

Over 4 dagen heb ik een week vakantie. Op naar Terschelling. En ik kijk naar zoveel dingen uit die ik wil gaan doen. Maar ik weet nu al, tijdens Oerol is er geen planning en we nemen de dag zoals die komt. Heerlijk !! Zodoende deze week dus nog even door denderen in de Donuts

Winkel Rotterdam Beurs

Donut groet van Hannie

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

Nieuw account aanmaken

Heb je al een account?
Inloggen of Wachtwoord herstellen
Sluiten Shopping Cart